LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 December 2015

Tabur Extream

Plan nak ke Tabur ni hanya terpacul bila kami duk lepaklepak mandi di Lepoh pagi sabtu lepas. memandangkan masingmasing dah lemau duk main sliding kat Lepoh tu, Lan & Daus memberi idea supaya petangnya kami trus ke Tabur Extream. Aku yang memang dah lama teringin nak ke sana memang tak lepas peluang.

Jadi, lebih kurang pkl 5 ptg kami dah berada di starting point bukit Tabur Extream. Dengan keadaan  mentari yang agak terik, ada jugak la sedikit kekesalan bersetuju dengan idea giler Mereka ni. Tapi segala mak nenek kekesalan tadi hilang lenyap bila tengok ajher view yang superb di kombo kan pulak dengan remangremang senja dari puncak tabur. Perasaan nya memang tak ternilai.

No comments: