LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 March 2014

water rafting @Gopeng

Water Rafting!! dah lama rasa teruja nak melakukan aktiviti air yg satu ni, Syukur di beri peluang dan ruang. Keterujaan aku berlangsung dengan kelewatan aku melaporkan diri pada hari kejadian. Haissshhhhhhhh apa la malang fengsan xsedar2.

Sebelom di lepaskan melawa arus di sungai, kami di beri sedikit taklimat dan penerangan untuk melepasi halangan. Dari situ tau la aku sedikit sebanyak tentang asas berkaitan sukan air ini. kami di beritahu apa yg perlu dilakukan bila ketua bot mengeluarkan arahanarahan asas. "Backward" "Forward" "Bumbum" "On the job" "high 5" dan apa yg perlu kami lalkukan sekiranya terjatuh.

Aku teruja menanti Spot Rafting down jugak big rapid dalam program ni. NAmun apakan daya, memandangkan event ini di lakukan taim musum agak kemarau, maka spot2 menggoncang hati tu agak kurang. Tapi bagi aku pengalaman pertama melakukan sendiri aktiviti rafting ni dah cukup mengujakan.

 
 

sungguh!!!! sukan air ini membuat aku sangat teruja. Dan aku yakin akan ada kesinambungan dari siri di Gopeng ini.

2 comments:

manusiaekstinsi said...

menarik,harus masuk dalam list tempat untuk pergi ni

manusiaekstinsi said...
This comment has been removed by a blog administrator.