LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 November 2013

Mandimanda Sungai Gabai katanya

Ini cerita lama. baru ter'rajin jari mahu menaip. alkisah mandi manda yang pada awalnya aku kira dah tak menjadi dan akhirnya terlaksana jugak. so, mastermind ntuk event kali ni abe lg cz dia yg duk beria nak aktiviti yg macam ni. so, aku macam biasa, on kan ajher. 

Aktiviti yang aku kira, bukan untuk mandi sematamata tapi lebih kepada gathering event tuk kami semua. Ya, memang kami selalu berjumpa berkumpul sesama, tapi selalu jumpa di kedai kopi pun boring jugakkan. so, ini lah masanya kami bersantai hilangkan stress kerja.


Harapharap ini bukan pengakhiran kita ber gathering bersama. walaupun si azam dah ada life sendiri lepas ni. Apa salahnya bawak isteri terchenta ber gathering bersama. Org kata, tak kenal maka tak chenta kan..!!

2 comments:

KeMatZ said...

insyaALLAH ... doa doakan lahh ye ... hehehehe :P

** dammed aku juga tak update pasal ni cammnerrrr :P

layar_lara said...

heh!! :P