LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 January 2013

Antarabandar bowling tournament 2012

sebenarnya ini cerita lama tapi baru terasa nak berkongsi kat sini. ini cerita pasal pertandingan boling yang kelab Sukan Antarabandar anjurkan bulan lepas. Tak kisahlah kalau ada yg kata ini cerita lapuk pun. =P

Pada aku acara2 macam ni bukan sajer tuk kami menunjukkan bakat terpendam kami tapi lebih kepada nak merapatkan hubungan yg tak berapa nak rapat. bayangkan orang2 kat Antarabandar ni kekadang silih berganti. hari ni ada esok dah resign. taim2 macam ni mmg taim terbaik nak berkenalan sesama pekerja.

Rasanya acara hari tu berjalan dgn baik ajher. tahniah pada semua AJK yg bersusah payah merialisasikan tournament kali nih ^.^


 tengok lah balingan si juara...lalalalalalalalalala.. -----> ini bukan riak yer kawan2

  
 ehem2...king of the king..hopefully next year si juara taun lepas yg tak main tuh tak turun padang lagik..lalalalalalalala

 D' KingPin

Apapun tahniah buat semua pemenang. yang tak de luck tuh tak pe, ni memang game untuk suka2 pun. yang penting memasing happy kan!!! Taim2 macam ni je yg  kita ada tuk berkumpul 'sekeluarga' sambil bersukaria.

No comments: