LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

02 July 2012

pesta makan2 buahan tempatan

ini cerita makan2 buah di Antarabandar. Rasanya dah 3 taun kowt acara makan2 buah dah tak di adakan. dan semalam acara makan2 ni di hidupkan semula. tapi rasanya makan buah 3tahun lepas lagi feel dari kali nih. Mungkin acara ni di adakan pada taim yg tak kene. orang kata taim ni bukan taim mengawan tuk buah-buahan tempatan ni terutamanya durian.

apapun terima kasih daun keladi lah pada management antarabandar yang menghidupkan semula acara nih. hopefully acara makan2 macam nih dapat dijadikan acara tahunan macam sebelum ni. Bukan sajer sebagai medan kami nak makan free, tapi yang lebih penting kami dapat menggedix sakan di depan lensa.

No comments: