LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 December 2012

Lost World of Tambun

rasanya mmg dah lama giler tak cuti2 bersama keluarga. So, setelah di setting awal, akhirnya hasrat coti2 keluarga ni kesampaian jugak itupun kurang sorang ahli dek kekangan kerja katanya.

Destinasi kami ke lost wold of Tambun berakhir dgn heavennya. seblom hari kejadian memang duk meng google lah apa yg best tentang LWOT nih. Rasanya seharian kat sana belum tentu boleh habis segala mak nenek pakej yg disediakan.

Hari tu aku just berkesempatan melawat zoo, main gelongsor air yg pergghhhhhhh...jerit tak hengat, naik buaian gantung yg sumpah namanya aku tak tau dan dah tentulah main rendam2 kaki kat kolam2 yg ada.

Abahmak kata rugi aku tak ke teambuilding park, yang mereka nampak semasa naik shuttle ke seluruh theme park ni. katanya kat sana ada disediakan aktiviti ekstrem yg kompem berbaloi2.

No comments: