LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 December 2012

Ke Pekan Frinjan

Jumaat lepas, pertama kali menjejakkan kaki ke Pekan Frinjan. Pekan Frinjan memang ohsem lg heaven OK! Sebenarnya teruja sangat nak ke Pekan ni. 1st tyme kata. hehehehehe. Teringin sangat nak tau macam mana rupanya Pekan Frinjan nie.. ok bila sampai sana, pekan ni takdelah besar mana, pengunjungnya jugak tak delah sampai kau susah nak bergerak. Tapi apa yang cuba disampaikan cukup bermakna.

Katanya, Pekan Frinjan ni merupakan acara bulanan yang menyatukan muzik, puisi teater, fesyen, aktivisme, buku dan macammacam lagi lahhh.


Hari tuh sempat lah aku meng-grab 'Lari dari  syurga' dgn satu zine 'mungkin'. Lepas baca 'Mungkin', tetiba pulak aku terjatuh chinta dgn zine...Sumpah.!! aku rasa penulisan zine lebih jujur walaupun ia hanya dicetak diatas buku nota sekolah rendah. Pada aku ia tetap luar biasa. 

2 comments:

KeMatZ said...

boleh tak nak pinjam MUNGKIN ...

MUNGKIN tak boleh choiii saving

layar_lara said...

kau ada feel ke baca catatan atas buku lejar tuh..:P