LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 January 2016

Jeram Jepun

 
 

Sebelum terjejaknya kaki ke Jeram Jepun ni, Sumpah aku tak penah dengar pun nama Jeram ni. Even aku baru tahu kat Gombak pun ada Jeram yang superb cenggini. 

Nak ke Jeram ni tak perlu treking sampai pat lima jam nak sampai ke kemsait. Aku rasa dalam sepuluh minit ke lima belas minit je dari starting point. Waterfall cun, air cun, apa lagi yang kau carik. Rugi kot kalau kau tak teroka jeram yang satu ni.

No comments: