LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 February 2014

Cerita MakeyMakey

Ini cerita makanmakan CNY hari tu. Sebenarnya kami duk selalu tanye Abe bila nak buat makanmakan lagi. Memandangkan dia rajin duk masakmasak dan panggil kami untuk makan apa yg di masak. Masa telah di set dan entah macamana tetiba terdatang idea tuk buat Potluck. selaku ketua rombongan aku duk pepandai mengagihkan sape yg kena bawak apa. hehehehehehe..gila kuasa jap.

Syukur segala perancangan berjalan dengan baik dan takde yg duk tarik muka cz tak setuju dengan apa yg dirancang. dan aktiviti pembakaran terbuka pun bermula.


Apapun terima kasih daun keladi tuan rumah. Tolongla jgn serik ngajak kami makanmakan lagi. ajak kami kompem settle semua hal. Terima kasih jugak kawankawan yang mai memeriahkan suasana jugak membawa segala macam makanan yg alahaaiiii menggoda nafsu. Nantinanti kalau ada time kita gathering lagi.

#Duk tunggu undangan housewarming kat Bukit Jalail...agakagak bila lah yerrr.... ^.^

No comments: